1 Created with Sketch.

Kennismaken

Wilt u meer weten over een van onze scholen? Kom gerust eens langs om nader kennis te maken!

Archipel Scholen verzorgt het openbaar primair onderwijs voor bijna 3.000 leerlingen op 17 scholen in de Zeeuwse gemeenten Middelburg, Vlissingen en Veere.

Archipel Scholen staat garant voor kwalitatief hoogwaardig onderwijs aan ieder kind Ieder kind kan zich in een veilige en uitdagende leeromgeving veelzijdig ontwikkelen. Zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid worden gestimuleerd vanuit een houding van respect. Ontmoeting staat centraal met waardering en aandacht voor verschillen tussen kinderen, ouders en medewerkers. Competente medewerkers zorgen voor optimale resultaten voor ieder kind. Dat doen ze samen met ouders en andere betrokkenen in voortdurende interactie met de maatschappelijke omgeving van de school. Daarbij staan zij open voor toekomstige ontwikkelingen.

Direct inschrijven ?

  • Download het inschrijfformulier (INSCHRIJFFORMULIER ARCHIPELSCHOLEN),
  • print het formulier uit,
  • vul het formulier in en
  • lever het formulier daarna in bij de directie of administratie van de school van uw keus. Beide ouders met gezag dienen dit formulier te ondertekenen.

Na ontvangst zal de school u uitnodigen voor een intakegesprek.

Liever eerst een kennismakingsgesprek?

Vul dan onderstaand formulier in en verzend met naar de school van uw keus. Na ontvangst neemt de school contact met u op om een gesprek in te plannen.