1 Created with Sketch.

Werken bij Archipel Scholen

De Stichting Archipel Scholen omvat het openbaar primair onderwijs op Walcheren. Iedereen kan naar de openbare school, zonder onderscheid naar geslacht, land van herkomst, godsdienst, levensbeschouwing, politieke overtuiging, maatschappelijke opvattingen, inkomen, fysieke mogelijkheden of wat dan ook. De openbare school is een ontmoetingsplaats voor de verschillende levensbeschouwingen en biedt de gelegenheid tot een dialoog tussen leerlingen die verschillen in godsdienst, levensbeschouwing, afkomst en culturele achtergrond. De openbare school besteedt nadrukkelijk aandacht aan de levensbeschouwelijke en maatschappelijke waarden in onze Nederlandse multiculturele samenleving. De openbare school wil kinderen niet alleen veel leren, maar ook zodanig vormen dat zij kunnen omgaan met vrijheid, verantwoordelijkheid, verdraagzaamheid, gelijkwaardigheid, solidariteit en samenwerking.

Wat mag jij van ons verwachten?

Archipel Scholen is een actieve organisatie, we blijven in beweging. Bij ons werken onderwijsprofessionals met een passie voor het vak. Ieder met een eigen visie en expertise.

Kun jij je vinden in onze visie en werkwijze? Dan komen wij graag met je in contact! Solliciteer dan op een van onderstaande vacatures of stuur een open sollicitatiebrief.

Onze vacatures

Het bestuur van Archipel Scholen zoekt per 1 september 2018 een
enthousiast, gepassioneerd directeur (m/v) voor

Archipelschool de Lichtboei te Westkapelle.

Betrekkingsomvang 0,5 fte

Vacature directeur Lichtboei 2018

Schriftelijke sollicitaties kunt u voor 10 april 2018 sturen naar het College van Bestuur van Archipel Scholen, ter attentie van de heer G. Langeraert, Postbus 7, 4380 AA Vlissingen.

De sollicitatiegesprekken zijn gepland op 7 mei a.s. Een assessment is onderdeel van de sollicitatieprocedure. Een delegatie van ouders en personeel neemt deel aan de sollicitatiegesprekken.

Direct solliciteren

Het bestuur van de Archipel Scholen zoekt per 1 september 2018 de

enthousiaste directeur (m/v) voor ‘t Vierschip, Archipelschool in Arnemuiden

Vacature directeur Vierschip 2018

Schriftelijke sollicitaties kunt u voor 1 april 2018 sturen naar het College van Bestuur van Archipel Scholen, ter attentie van de heer G. Langeraert, Postbus 7, 4380 AA Vlissingen.

De sollicitatiegesprekken zijn gepland op 11 april a.s. Een assessment is onderdeel van de sollicitatieprocedure. Een delegatie van ouders en personeel neemt deel aan de sollicitatiegesprekken.

Direct solliciteren

Welke ​enthousiaste ​leerkracht ​komt ​vanaf 26 februari ​a.s. ​in onze ​kleutergroep ​1/2 ​​werken?

De Omnibus is een openbare school. Dat houdt in, dat we werken vanuit de kernwaarden van Archipel: kindgericht, toekomstgericht, resultaatgericht,
maatschappijgericht en samenwerkingsgericht.

Het betreft hier een vervangingsvacature voor de invulling van de dinsdag (hele dag) en de woensdagochtend voor de periode na de voorjaarsvakantie, met grote kans dat dit wordt uitgebreid tot de zomervakantie. In groep 1/2 is gedeeltelijke ondersteuning van de leerkracht door een onderwijsassistente.

Wij zoeken een collega die:
– wil werken vanuit de visie van onze school (zie www.de-omnibus.com).
– een passie heeft voor het werken met (jonge) kinderen
– kinderen kan inspireren en uitdagen
– bekend is met coöperatief leren
– sterk is in contacten met ouders
– humor en optimisme als eigenschappen heeft
– collegialiteit hoog in het vaandel heeft
– enthousiast in ons team mee wil werken aan verdere ontwikkeling van

Wat hebben we te bieden?
– ondersteuning door een enthousiaste en ervaren collega
– een team wat op een breed terrein hard werkt aan de ontwikkeling van de school
– een leuke groep kinderen met enthousiaste ouders
– een goed gebouw en dito materialen

Ben je enthousiast en/of nieuwsgierig geworden en wil je meer informatie?
Neem dan gerust contact op met Jan de Wilde, directeur De Omnibus, via 0118 490330

Je sollicitatie kun je sturen naar: jandewilde@archipelscholen.nl
Een gesprek n.a.v. je sollicitatie zal z.s.m. in overleg met jou worden ingepland.

Direct solliciteren

Ook voor startende onderwijsprofessionals hebben wij plaats.  In de PLG beginnende leerkrachten bieden we extra coaching en begeleiding bieden voor startende leerkrachten. Denk aan ondersteuning, overlegmomenten en inzicht verkrijgen in werkmethoden.

Samen zoeken we naar een werkwijze waarin  jij jouw werk met passie kan blijven doen, ook in soms intense omstandigheden.

Kun jij je vinden in onze visie en werkwijze? Dan komen wij graag met je in contact!

Stuur een schriftelijke sollicitatie naar het College van Bestuur van Archipel Scholen, ter attentie van de heer G. Langeraert, Postbus 7, 4380 AA Vlissingen.

Diversiteit

Archipel Scholen biedt veel mogelijkheden. Zowel openbare scholen als samenwerkingsscholen varen onder de vlag van Archipel Scholen. De scholen profileren zich allen op een eigen manier, bijvoorbeeld door gebruik te maken van specifieke lesmethoden.

Persoonlijke ontwikkeling

Goed en kwalitatief hoogwaardig onderwijs is waar wij voor staan. Wij stimuleren dat al onze leerkrachten zich blijven specialiseren en blijven leren. Op die manier bieden wij niet alleen meerwaarde voor onze leerlingen, maar bieden wij ook ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling.

Professionele omgeving

Bij Archipel Scholen werken professionals. Wij hebben allemaal passie voor het onderwijs. We hebben respect voor elkaars expertise en visie. We delen kennis met elkaar en zorgen dat Archipel Scholen als geheel goed op de kaart blijft staan.